Wat we doen

Als nog niet helemaal duidelijk is wat we doen, dit kan helpen: Ken je dat gevoel dat iets gewoon lekker werkt? Denk er maar eens over na. De dingen die het meest vanzelfsprekend zijn, zijn dat vanwege hun eenvoud. Omdat ze intuïtief te gebruiken zijn. De voldoening die je krijgt als een app precies doet wat je wilt, komt door slimme technologie. En precies dat is wat we doen. Wij maken technologie menselijk.

Met onze software brengen we producten tot leven

Onze activiteiten delen we grofweg op in onderdelen (zie hieronder). Maar dat wil niet zeggen dat we in hokjes denken. Integendeel zelfs. We zetten onze expertise en ervaring in voor een breed scala aan uitdagingen, van het maken van kantoorsystemen, het bouwen van systeemintegratie en het ontwikkelen van technische apps. Het komt er altijd op aan hoe onze klanten onze kennis het best kunnen gebruiken. We werken graag bij je op kantoor, zodat de lijnen kort zijn en we snel kunnen schakelen. Uiteraard kun je bij ons ook een deel of zelfs de hele ontwikkeling van een complete oplossing uitbesteden. Je vertelt ons wat je wilt en wij zorgen dat je het krijgt.

Onze expertise is hiervoor onderverdeeld in de volgende pijlers:

Low Level – Embedded Software

En wat is dat precies?  Met onze software brengen we producten tot leven. Jij bepaalt hoe en wat, wij laten het werken. Dat klinkt eenvoudig, maar het vergt een toegewijd team van experts, met kennis van zowel software als de aansturing van hardware, om dit te realiseren. Onze mensen staan te popelen om software tot leven te brengen.

Middleware – Technical Applications & Cloud Solutions

En dat houdt in?  Moderne digitale apparaten en systemen hebben de mogelijkheid om met elkaar te communiceren en als één samen te werken. Hiervoor moeten ze wel verbinding kunnen maken. Zonder die verbinding gebeurt er niets. Wij ontwikkelen applicaties en oplossingen waardoor apparaten en systemen perfect met elkaar communiceren. Naadloos, efficiënt en effectief. Zodat jij je kunt focussen op het grote geheel, namelijk de levens van je klanten verrijken.

Front End – Mobile App & Web Development

Alles rondom websites en apps?  Soort van. Je wilt een apparaat op afstand kunnen bedienen met je smartphone? Wij maken de ‘onzichtbare’ koppeling die dit mogelijk maakt. Wil je de lichten thuis aanzetten? De verwarming alvast wat hoger of de Robot stofzuiger op afstand aan het werk zetten? Door onze oplossingen doe je dat vanuit je handpalm. Zit je vast in het verkeer? Dankzij onze innovatieve oplossingen ben je door je persoonlijke reisplanner in no time weer in beweging via een alternatieve route. Of het nu gaat om advies of de ontwikkeling van een complete app of webapplicatie, wij helpen je verder.

Testing – Test automation

Het vinden van fouten in software? En meer. Testing is veel meer dan het vinden van fouten in de code. Testen verhoogt de kwaliteit van software en zorgt dat jij sneller en beter naar de markt kan. Binnen Fourtress hebben wij de Test Guild, een groep van experts op alle gebieden van testing. Onder andere unit testen, static code analyse, test automation en rapid software testen. Onze Test Guild leden staan voor je klaar!