END TO END

Fourtress heeft de expertise in huis om end-to-end softwareoplossingen te bieden. Hierdoor kun je volledige softwaretrajecten bij ons outsourcen of complete apps laten ontwikkelen. Ook afzonderlijke vraagstukken pakken we op: zo hebben we kennis van en jarenlange ervaring met de ontwikkeling van backoffice-systemen, systeem integratie en technische app development.

Onze opdrachtgevers bepalen hoe ze ons inzetten. Is er behoefte om een periode een expert te detacheren, dan zorgen we daarvoor. Ook hoogwaardig advies bij high tech productinnovaties of het uitbesteden van de ontwikkeling van een complete oplossing is mogelijk. Zo zetten we de techniek in voor  datgene waar onze klanten en eindgebruikers écht behoefte aan hebben.

Onze expertise is hiervoor onderverdeeld in drie pijlers:

Low Level – Embedded Software

Innovaties in high tech producten kunnen niet zonder de ontwikkeling van Low Level en Embedded Software. Deze software-laag zorgt voor de aansturing van de hardware van de gebruiker. Fourtress adviseert over de toepassing van Low Level en Embedded Software binnen producten of totale oplossingen en verzorgt de ontwikkeling ervan. Ook hierbij geldt dat we flexibel zijn in hoe we deze expertise inzetten: in de vorm van detachering bij onze klanten of door outsourcing van de volledige oplossing.

Middleware – Technical Applications & Cloud Solutions

Onze mensen zijn ‘verbinders’, we brengen partijen en toepassingen bij elkaar om te komen tot een complete oplossing. Dat is precies wat we doen met onze expertise in Middleware, Technical Applications en Cloud Solutions: we zorgen voor de verbinding tussen de verschillende systemen die samen moeten werken in een oplossing of product. Ben je op zoek naar ondersteuning bij de ontwikkeling van dit soort applicaties? We hebben een groot aantal experts in huis die je hierbij kunnen helpen.

Front End – Mobile App & Web Development

Apps voor het aansturen van slimme LED-lampen of een mobile app voor ritregistraties. Het zijn maar een paar voorbeelden van de Front End-oplossingen die Fourtress voor je kan ontwikkelen. Uiteraard helpen we je graag verder met het ontwikkelen van een volledige app die je product of dienst naar een hoger plan tilt. Maar ook bij afzonderlijke technische vraagstukken die bij de ontwikkeling van een app of webapplicatie vaak naar voren komen, kunnen we ondersteunen. Of het nu gaat om advies of development, wij helpen je verder.