High Tech.
Human Sense.

Technologie die ons leven verbetert

Fourtress is specialist op het gebied van embedded software, technische automatisering en app development. We maken gebruik van en ontwikkelen zelf de nieuwste technologieën om complete oplossingen voor onze klanten te realiseren. Van een app voor het aansturen van slimme LED-lampen in huis tot een oplossing waarmee weggebruikers snel adviezen krijgen om efficiënter en veiliger te rijden. Stuk voor stuk oplossingen die ons leven net even wat gemakkelijker en leuker maken.

Mensen staan centraal

Dit laatste vinden we erg belangrijk bij Fourtress. We zijn voortdurend bezig met hoogwaardige technologie, maar stellen ons hierbij altijd de vraag: dient het de mens en maatschappij? Wij vinden namelijk dat high tech altijd in dienst hoort te staan van mensen. Technologie moet onze maatschappij vooruit helpen, niet per se andersom.

Mensen staan centraal in de oplossingen die we met onze klanten ontwikkelen, maar ook in hoe we deze oplossingen realiseren. We kijken naar de lange termijn in de samenwerkingen met onze klanten, hierdoor investeren we meer tijd in de werkwijzen van en relaties met de bedrijven waarvoor we werken. Zo zorgen we ervoor dat een oplossing niet op zichzelf staat maar we over een langere periode veel waarde toe kunnen voegen.

We investeren daarnaast veel tijd en energie in de ontwikkeling van onze eigen mensen, om hen bevlogen te laten werken aan projecten waar ze goed in zijn en waar ze verder in kunnen groeien. Want wanneer zij uitblinken in hun werk, halen we pas écht het maximale uit techniek.

Innovaties die ertoe doen

Door de combinatie van hoogwaardige technologieën en de mensgerichtheid van Fourtress helpen de oplossingen die we ontwikkelen onze opdrachtgevers, de maatschappij én onze mensen vooruit. Zo staat technologie niet op zichzelf en komen we tot innovaties die er écht toe doen.