Hoe is het om te werken bij Fourtress?

Eigenlijk moet je dat van onze mensen zelf horen. En laten we eerlijk zijn, het voelt goed om te horen dat mensen bij ons gelukkig zijn; dat is waarvoor we het doen. Daarom hebben we onze medewerkers gevraagd om te vertellen waarom zij graag bij Fourtress werken en op welke gebieden wij de verwachtingen overtreffen. Dit zijn hun reacties.

Persoonlijke aandacht en een informele cultuur

“Ik zit bij Fourtress goed op mijn plek en vind het fijn dat er écht geluisterd wordt naar mijn wensen en dat ik me gewaardeerd voel in mijn werk.”

“De persoonlijke aandacht maakt Fourtress onderscheidend. Ze kijken echt naar wat jij leuk vindt, welke opdrachten je aanspreken en in welke richting je jezelf verder wilt ontwikkelen.”

“De sfeer bij Fourtress is erg prettig en draagt een ‘wij-gevoel’. Je weet wie iedereen is, kan naar iedereen toe stappen en iedereen is bereid je te helpen.”


Opdrachten en de juiste match

“Fourtress blijft vette opdrachten binnenhalen en geeft mensen ook de kans om als persoon te groeien in de opdracht, en geeft de vrijheid om verwachtingen te overtreffen.”

“Na anderhalve week werken bij Fourtress kreeg ik gelijk een leuke opdracht die precies bij mij paste. Zo is het altijd geweest: Fourtress luistert goed naar de medewerkers en weet de juiste match te maken.”

“Ik vind het prettig dat je bij Fourtress je eigen carrièrepad kunt kiezen en dat niets je wordt opgelegd. Je kan je eigen specialisatie volgen en doen wat jij het leukste vindt; daar wordt een opdracht bij gezocht. In mijn ogen is dat iets wat Fourtress erg goed doet en uniek maakt.”

“Er wordt goed gekeken naar je interesses, zowel op professioneel als persoonlijk vlak, en vanuit daar wordt de match met een van de opdrachtgevers gemaakt.”


Opleiding en ontwikkeling

“Ik geef Fourtress een 10 op het gebied van scholing en ontwikkeling. Fourtress biedt veel (door)groeimogelijkheden en ondersteuning om jezelf te ontwikkelen.”

“Fourtress biedt veel goede trainingen aan waar ik veel van heb geleerd. Ook zijn er verschillende online platformen beschikbaar waar ik veel profijt van heb.”

“Mijn field manager vraagt actief hoe het gaat met mijn ontwikkeling en ondersteunt mij in het behalen van mijn doelstellingen. Ik vind het prettig dat hier actief op gestuurd wordt en dat er altijd wordt meegedacht.”


Wil je ons (nog) beter leren kennen?

Lees dan ook eens een van onze cases of blogs, stuur een van onze medewerkers een berichtje of kom in contact met ons!

Wil je gelijk zelf ervaren hoe het is om bij Fourtress te werken? Dat mag natuurlijk ook. Solliciteer dan meteen via onderstaande knop!

Onze vacatures