Solliciteren bij Fourtress

Enthousiast om bij ons aan de slag te gaan? Dit staat je te wachten. Wij houden van doorpakken en dat ziet er zo uit:

Stap 1. Digitaal solliciteren

Solliciteren doe je digitaal via het daarvoor bestemde formulier op de website. Heb je je sollicitatie opgestuurd? Als de sollicitatie goed is ontvangen, krijg je een automatische bevestiging in je mail. Wij doen ons best om jouw sollicitatie zo snel mogelijk te behandelen; uiterlijk binnen één week.

Stap 2. Eerste gesprek

Zijn wij ook enthousiast geworden? Dan nodigen wij je uit voor een kennismaking bij ons op kantoor of online. Door samen dieper in te gaan op jouw ervaringen en ambities komen we beter te weten in hoeverre deze aansluiten bij de projecten van Fourtress en de doelstellingen die de organisatie heeft. Na het gesprek maken wij snel een keuze; wij streven ernaar om binnen twee werkdagen met een terugkoppeling te komen en feedback bij je op te halen.

Stap 3. Tweede gesprek

Zo, de eerste ronde zit erop. Nu is het tijd om je goed voor te bereiden op de volgende stap. Voorafgaand aan het tweede gesprek zullen wij je vragen om een korte presentatie voor te bereiden over iets waar jij écht enthousiast van wordt. Is dat een hobbyproject? Je kat? Een vakantieland? Je favoriete band? Je favoriete game? Dat maakt ons niets uit, zolang jij hier met passie over kunt vertellen, luisteren wij graag.

Het tweede gesprek draait dus om jou! Doordat jij start met een presentatie kunnen wij eerst achterover leunen en jou beter leren kennen. Na jouw presentatie zullen de gesprekspartners zich aan jou voorstellen en verder met je in gesprek gaan. Daarbij vinden wij het belangrijk om erachter te komen wat jou drijft en waar je graag heen wilt. Pas als we dat goed helder hebben, weten wij of we je daar kunnen brengen.

Stap 4. Contractvoorstel

Je hebt te horen gekregen dat we in jou een echte Fourtress-ambassadeur zien. Dat is natuurlijk goed nieuws! We begrijpen dat je dan ook nieuwsgierig bent geworden naar wat wij jou kunnen bieden. Daarom maken wij een gepersonaliseerd contractvoorstel.

Stap 5. Welkom!

From a yes to imagining working at Fourtress”. We hebben volmondig ‘ja’ gezegd op een samenwerking met elkaar en dat betekent dat wij jouw onboarding gaan regelen en ervoor zorgen dat je een warm welkom krijgt!