Werken bij

Werken bij Fourtress? Dat kan! We hebben al meer dan 50 gezellige collega’s: een beetje gek maar bovenal dol op technologie. We zijn altijd op zoek naar gelijkgestemden die voor 200% voor hun carrière willen gaan en klantverwachtingen willen overtreffen.

De cultuur bij Fourtress

De cultuur laat zich het beste beschrijven door onze kernwaarden: innovatie, creativiteit, respect en integriteit. Dat is de manier waarop we werken. Bij Fourtress stimuleren we beweging binnen de organisatie en creëren we projectteams die passen bij de specifieke uitdagingen van onze klanten. Hierdoor is iedere dag anders. Mensen worden continu gestimuleerd om out-of-the-box te denken, trots te zijn op wie zij zijn en hun voorstellingsvermogen te laten spreken om ideeën van klanten tot leven te brengen in werkende software oplossingen!

Dit doet Fourtress

Fourtress maakt software voor innovatieve technologie. De focus ligt hierbij op het verrijken van levens – die van onze opdrachtgevers, de maatschappij én onze mensen, zowel nu als in de toekomst. Wij geloven namelijk dat onze toekomst draait op technologie, maar wordt aangestuurd door mensen.

Bij Fourtress staat het ontwikkelen van software centraal. Wij delen onze activiteiten op in een aantal onderdelen: low level, middleware, frontend en testing. Maar dat wil niet zeggen dat we in hokjes denken – integendeel zelfs. We zetten onze expertise en ervaring in voor een breed scala aan uitdagingen: van het maken van kantoorsystemen en het bouwen van systeemintegratie tot het ontwikkelen van technische apps. Het komt altijd aan op hoe onze klanten onze kennis het beste kunnen gebruiken.

If you can imagine it, we can create it

Onze lijfspreuk slaat niet alleen op de oplossingen die we bedenken. Het slaat vooral ook op jouw droombaan. Fourtress biedt je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en te ontplooien. Samen werken we aan jouw carrière en creëren we de toekomst die jij voor ogen hebt.

Bij ons werkt iedereen vanuit zijn eigen passie aan de juiste uitdaging. Werken voor de meest innovatieve opdrachtgevers maakt ons trots. Wij zorgen voor opdrachten waar je energie van krijgt. Onze mensen zijn hierdoor extreem gemotiveerd en demonstreren maar wat graag hun talent en kunde. Team Fourtress loopt voorop in technologie en innovatie op het gebied van software. Door onze aanpak worden de verwachtingen van onze medewerkers én de opdrachtgevers altijd overtroffen.

Onze overtuiging: breng ideeën tot leven, maak dromen waar en inspireer elkaar in alles wat je doet.

Wij laten je groeien

Hoe helpt Fourtress jou in het bereiken van jouw dromen? Door continu te monitoren helpt jouw field manager je om je volledige potentieel te benutten. Samen overleg je welke stappen er nodig zijn om jouw persoonlijke groei te realiseren en werk je aan jouw persoonlijke carrièreplan. Op basis hiervan gaan jullie op zoek naar projecten waar jij gelukkig van wordt met voldoende technische uitdaging.

Wij willen dat jij je lekker voelt in je werk. Alleen zo ben je van optimale waarde voor zowel de klant als voor ons. Bovendien staan je collega’s altijd klaar om je verder te helpen. Dankzij onze toewijding om te blijven investeren in onze mensen kunnen we garanderen dat we onze belofte waarmaken: if you can imagine it, we can create it.

Hier zorgen wij voor (en hoef jij je dus niet druk om te maken)

  1. Dat je de kans krijgt om mee te werken aan de meest innovatieve en uitdagende projecten op basis van jouw persoonlijke interesses en ambities.
  2. Dat je jezelf kunt blijven ontwikkelen: we bieden veel (door)groeimogelijkheden en je zult merken dat we altijd bereid zijn mee te denken om jouw dromen te verwezenlijken. Ons doel is om jou zowel op professioneel als persoonlijk vlak te laten groeien.
  3. Dat je plezier ervaart! Naast hard werken vinden wij het ook belangrijk om op informele wijze activiteiten te ondernemen en successen met elkaar te delen. We zijn oprecht geïnteresseerd in elkaar en leren elkaar graag beter kennen. Daarom staat er een tafelvoetbaltafel op kantoor, organiseren we meerdere events per jaar met collega’s en partners en is er een wekelijkse vrijdagmiddag
  4. Dat je een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden ontvangt, waaronder een marktconform salaris en een lease-auto of mobiliteitsbudget.
  5. Dat je straks kunt genieten van je oude dag: wij hebben een uitgebreide pensioenregeling. Daarnaast hebben we extra verzekeringen afgesloten voor het geval je arbeidsongeschikt raakt door ziekte of een ongeval. Wij vinden goed werkgeverschap belangrijk en zorgen graag goed voor onze medewerkers: zij zijn de drijvende kracht binnen de organisatie!
  6. Dat je op vakantie kunt: voldoende ontspanning vinden we minstens zo belangrijk. Daarom krijg je de mogelijkheid om vakantiedagen flexibel bij te kopen of te verkopen en ontvang je ieder jaar 8,33% vakantiegeld.

Meer dan gewoon een baan; een manier van leven!

Wij zijn trots op onze mensen. Al onze mensen zijn gemotiveerde innovators, dromers en makers die voor 200% voor hun carrière gaan. Herken jij jezelf hierin? Dan hebben we je een inspirerende werkomgeving en uitdagende ontwikkelingskansen te bieden.

Wil je met ons werken? Bekijk onze vacatures en reageer!

Wil jij met ons werken? Bekijk onze vacatures en reageer!

Onze vacatures 

Als ZZP’er aan de slag

We weten veel, maar lang niet alles. Daarom werken we graag samen met zelfstandige professionals. Niet alleen omdat het onmogelijk is om werkelijk alle kennis in eigen huis te hebben en een frisse wind soms prettig is, maar vooral juist omdat we er alles aan doen om het juiste team samen te stellen om de beste dienstverlening te bieden.

Ben jij zzp’er en lijkt het je wat om samen met ons te werken aan uitdagende en innovatieve oplossingen? Neem dan contact met ons op! Stuur ons een mailtje met je ervaring en je hoort van ons.

Open sollicitatie

Dat de vacature waar je naar op zoek bent er niet bij staat, wil niet zeggen dat we geen plaats voor je hebben. Ben jij die geniale software engineer die iedereen in ons vakgebied zou moeten kennen? Of misschien wel de beste technische app ontwikkelaar ter wereld? Laat het ons weten! En wie weet zitten we binnenkort aan tafel.

Solliciteer