Werken bij

Bij Fourtress werk je voor aansprekende opdrachtgevers aan technologie die ons leven verbetert, nu en in de toekomst. We vinden het hierbij belangrijk dat je opdrachten doet die passen bij jouw ambities. Want wanneer jij goed op je plek zit, presteer je het best.

Jouw carrière

Wij bieden je een omgeving waarin veel ruimte is voor jouw ontwikkeling op zowel professioneel als persoonlijk vlak. We investeren volop in onze medewerkers, ze werken we met een persoonlijke Field Manager die heel regelmatig contact met jou en de opdrachtgever heeft over jouw ontwikkeling. Hiermee geven we je persoonlijke begeleiding en zorgen we ervoor dat er een perfecte match blijft bestaan tussen onze medewerkers en onze klanten.

Samen met jouw carrièrebegeleider bespreek je welke ambities en plannen je de komende tijd wilt verwezenlijken. De output van deze gesprekken gebruiken we om duidelijk te krijgen wat voor vervolgopdracht bij je past en welke aanvullende opleiding je nodig hebt om deze opdracht goed uit te voeren. Zo investeren we tegelijkertijd in jouw ontwikkeling én in de relatie met onze klanten.

Enthousiast geworden over de carrièremogelijkheden bij Fourtress?
Kijk dan of één van onze vacatures bij je past.

Onze vacatures 


Arbeidsvoorwaarden

We verwachten van onze mensen dat ze het beste uit zichzelf halen. Daar staan goede arbeidsvoorwaarden en ontwikkelingsmogelijkheden tegenover.

Wat kun je van ons verwachten?

  • Salaris en arbeidsvoorwaardenpakket die passen bij jouw ervaring
  • We streven er altijd naar opdrachten in je woonomgeving te plannen
  • Diverse bonusregelingen en verzekeringen
  • Focus op opleiding, doorgroeimogelijkheden en persoonlijke ontwikkeling
  • Budget voor leaseauto of bovengemiddeld mobiliteitsbudget

Bekijk onze vacatures 


Afstuderen bij Fourtress

Studeer je binnenkort af aan het HBO of universiteit in Informatica, Software Engineering of vergelijkbare richtingen? Dan is de kans groot dat we een uitdagend afstudeerproject voor je hebben!

Vanuit ons kantoor in Eindhoven bieden we je begeleiding en een groot netwerk van technische specialisten die niet alleen jouw afstudeeropdracht een succes maken, maar waar je ook alles leert over ontwikkelingen als ‘connected devices’, ‘smart technlogy’ en ‘internet of things’.

Dus, heb je een passie voor hoogwaardige technologie en wil je zelfstandig aan een innovatieve technologische oplossing kunt werken tijdens je afstuderen? Stuur dan je afstudeerrichting en motivatie hier naar ons door, dan nemen wij contact met je op!


Als ZZP’er aan de slag

Voor zelfstandige specialisten is altijd ruimte bij Fourtress. Mede dankzij de kennis en capaciteiten van externe experts zijn wij in staat om zelfs de meest complexe projecten succesvol op te leveren.

ZZP’ers en freelancers maken dan ook volwaardig deel uit van ons team van experts. Wil jij op projectbasis met ons werken aan uitdagende, gevarieerde projecten. Neem dan contact met ons op!


Testimonials

Wij kunnen je natuurlijk heel veel argumenten geven waarom je bij ons zou willen werken. Maar wie kunnen jou nu het beste beeld geven van Fourtress als werkgever? Juist, onze mensen.

Daarom hebben we een aantal medewerkers gevraagd om te vertellen wat het betekent om bij Fourtress te werken:


Open sollicitatie

Ben je jouw nieuwe rol niet tegengekomen in onze vacatures? We zijn altijd op zoek naar leergierige systeem- en software engineers en technische app developers.

Wil je stappen zetten in de wereld van hoogwaardige softwareontwikkeling en ben je net zo ambitieus als wij? Neem dan contact met ons op! De koffie staat klaar voor een persoonlijk gesprek over de carrièremogelijkheden die we mogelijk ook jou te bieden hebben.

Solliciteer