Werken bij

If you can imagine it, we can create it.

Onze lijfspreuk slaat niet alleen op de oplossingen die we bedenken. Het slaat vooral ook op jouw droombaan. Fourtress biedt je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en te ontplooien. Samen werken we aan jouw carrière en creëren we de toekomst die jij voor ogen hebt.

Bij ons werkt iedereen vanuit zijn eigen passie aan de juiste uitdaging. Werken voor de meest innovatieve opdrachtgevers maakt trots. Wij zorgen voor opdrachten waar je energie van krijgt. Onze mensen zijn extreem gemotiveerd en demonstreren maar wat graag hun talent en kunde. Verwachtingen worden altijd overtroffen. Team Fourtress loopt voorop in technologie en innovatie.

Onze overtuiging: Breng ideeën tot leven, maak dromen waar en inspireer elkaar in alles wat je doet.

Alles draait om onze mensen

Bij Fourtress stimuleren we beweging binnen de organisatie en creëren we projectteams die passen bij de specifieke uitdagingen van onze klanten. Hierdoor is iedere dag anders. Mensen worden gestimuleerd om out-of-the-box te denken en een positieve grondhouding te hebben. Deze ‘flow’, de Fourtress vibe, zorgt ervoor dat mensen in een warm nest terecht komen en daar ook graag blijven. Dat is onze manier om toptalent te borgen.

Door continu te monitoren helpt je field manager je om je volledige potentieel te benutten. We willen dat je jezelf lekker voelt in je werk. Alleen zo ben je van optimale waarde voor zowel de klant als voor ons. Ook staat er een carrièrebegeleider tot je beschikking die je de weg kan wijzen. Samen overleg je welke training of cursus je nodig hebt om de volgende stap van je carrière uit te stippelen.

Het vasthouden van de toppers binnen je bedrijf is een van de grootste uitdagingen in het bedrijfsleven. En wil je nieuw talent aantrekken dan zul je als werkgever creatieve vrijheid en flexibiliteit moeten kunnen bieden.

Dankzij onze toewijding om te blijven investeren in onze mensen kunnen we garanderen dat we onze belofte waarmaken; If you can imagine it, we can create it.

Meer dan gewoon een baan; een manier van leven!

Al onze mensen zijn gemotiveerde innovators, dromers en makers die voor 200% voor hun carrière gaan. Klinkt dat bekend? Dan hebben we je geweldige werkomstandigheden en ontwikkelingskansen te bieden!

  • Uitstekende primaire en secundaire voorwaarden
  • Werken dicht bij huis
  • Bonusregelingen en verzekeringspakketten
  • Focus op groei, persoonlijke ontwikkeling en trainingen
  • Reiskostenvergoeding

Wil je met ons werken? Bekijk onze vacatures en reageer!

Onze vacatures 

Als ZZP’er aan de slag

We weten veel, maar lang niet alles. Daarom werken we graag samen met zelfstandige professionals. Niet alleen omdat het onmogelijk is om werkelijk alle kennis in eigen huis te hebben en een frisse wind soms prettig is, maar vooral juist omdat we er alles aan doen om het juiste team samen te stellen om de beste dienstverlening te bieden.

Ben jij zzp’er en lijkt het je wat om samen met ons te werken aan uitdagende en innovatieve oplossingen? Neem dan contact met ons op! Stuur ons een mailtje met je ervaring en je hoort van ons.

Open sollicitatie

Dat de vacature waar je naar op zoek bent er niet bij staat, wil niet zeggen dat we geen plaats voor je hebben. Ben jij die geniale software engineer die iedereen in ons vakgebied zou moeten kennen? Of misschien wel de beste technische app ontwikkelaar ter wereld? Laat het ons weten! En wie weet zitten we binnenkort aan tafel.

Solliciteer