Hoe word je de slimste regio van de wereld?

Dinsdag 9 mei vond de 7e editie van het Fourtress klantenevent plaats en dit was een groot succes. Dit keer was het thema: 'Hoe word je de slimste regio van de wereld?' Met als keynote spreker oud-burgemeester van Eindhoven, Rob van Gijzel.

Rob van Gijzel

Rob ging op een bevlogen manier in op zijn tijd als burgemeester van Eindhoven met leuke anekdotes en verhalen over samenwerken met multinationals, innovatiedrift op high tech campus, het ontstaan van de Brainport regio en hoe de stad Eindhoven uiteindelijk werd uitgeroepen tot slimste regio van de wereld.

fourtress event

Contronics

Daarnaast kwamen twee goede relaties met mooie technische innovaties uit de regio aan het woord. Eerst had Tobias Bakker, Technical Director van Contronics, een inspirerend verhaal over hun Dry Mist machines. Deze ultrasone luchtbevochtigers gaan voedselverspilling tegen door het ideale microklimaat voor groente en fruit in supermarkten te creëren.

HubTech/Gravaa

Daarna was het woord aan Gertjan van Ginderen, Managing Director van HubTech/GRAVAA, over hun revolutionair KAPS (Kinetic Air Pressure System) systeem dat zij ontwikkeld hebben. Hiermee is het mogelijk om tijdens het fietsen de bandendruk aan te passen aanpassen aan het wegdek. Dit systeem is onlangs succesvol gebruikt door het bekende wielerteam Jumbo-Visma tijdens de wielerklassieker Parijs-Roubaix.

Een mooie, gezellige en geslaagde avond waarbij er nog tot laat werd nagepraat onder het genot van een hapje en een drankje.

Event

Meer informatie over Fourtress?

Neem dan contact op met Pim Grol

Stuur een mail Maak een connectie
Pim Grol